SERIE A

Tζένοα: Ανέλαβε επίσημα τα ηνία ο Σεβτσένκο

Ο Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια του Euro 202
Ο Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια του Euro 2020 @2021 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Αντρέι Σεβτσένκο ήταν η επιλογή της Τζένοα για να διαδεχτεί τον Νταβίντε Μπαλαρντίνι στην τεχνική ηγεσία, με τους ροσομπλού να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον πρώην εκλέκτορα της Ουκρανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η εποχή Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο της Τζένοα άρχισε επίσημα από την Δευτέρα (08/11). Όπως είχαν αποκαλύψει από το Σάββατο τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ουκρανός ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης των ροσομπλού για να διαδεχτεί τον Νταβίντε Μπαλαρντίνι, με τον άλλοτε κανονιέρη της Μίλαν να φτάνει στην πόλη της Γένοβας και να κάνει την πρώτη επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

"Καλωσήρθες στο Villa Rostan, Μίστερ", ήταν το μήνυμα της Τζένοα προς τον Σεβτσένκο μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media, με τους ροσομπλού να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Ουκρανίας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

"Αρχίζουμε μαζί αυτή τη νέα περιπέτεια για να ξαναφέρουμε την Τζένοα στο επίπεδο της ιστορίας της", δήλωσε μεταξύ άλλων ο "Σέβα", ο οποίος καλείται να οδηγήσει τη νέα του ομάδα μακριά από τις περιπέτειες στις οποίες έχει μπλέξει, ούσα στην 17η θέση της βαθμολογίας της Serie με απολογισμό 1 νίκη - 6 ισοπαλίες - 5 ήττες στις πρώτες 12 αγωνιστικές.

Η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (10/11), με τον Σεβτσένκο να ρίχνεται μάλιστα απευθείας στα βαθιά καθώς ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά για τους Γενοβέζους, που θα τους φέρει αντιμέτωπους κατά σειρά, μέχρι το τέλος του 2021, με Ρόμα, Μίλαν, Γιουβέντους, Λάτσιο και Αταλάντα.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ