SERIE A

Φαβορί για τον πάγκο της Τζένοα ο Σεβτσένκο

Ο Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας
Ο Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας Ο ΑΝΤΡΕΙ ΣΕΒΤΣΕΝΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Η ισοπαλία της Τζένοα στην έδρα της Έμπολι έχει φέρει τον Νταβίντε Μπαλαρντίνι στην πόρτα της εξόδου, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η διοίκηση των ροσομπλού προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών στον Αντρέι Σεβτσένκο.

Το 2-2 που έφερε η Τζένοα στην έδρα της Έμπολι το βράδυ της Παρασκευής (05/11) για την 12η αγωνιστική της Serie A φαίνεται πως θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι στον πάγκο των Γενοβέζων.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, η νέα ιδιοκτησία των ροσομπλού έχει πάρει την απόφαση να απολύσει τον έμπειρο Ιταλό προπονητή και να φέρει στη θέση του τον Αντρέι Σεβτσένκο, στον οποίο είναι μάλιστα έτοιμη να προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών για να τον πείσει να αποδεχτεί την πρότασή της.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας (έλυσε τη συνεργασία του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά τη λήξη του Euro 2020) αναμένεται εντός της ημέρας στην Ιταλία για να μιλήσει και να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Τζένοα ενώ δεν αποκλείεται η επίσημη παρουσίασή του να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ