ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τζέκο: "Ελάτε στο γήπεδο την Πέμπτη για να μας υποστηρίξετε με τον καλύτερο τρόπο"

Ο Τζέκο στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Ο Τζέκο στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI SPORTS

Ο Έντιν Τζέκο μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Καρακγιουμρούκ κάλεσε τον κόσμο της Φενέρ να στηρίξει με όλη του τη δύναμη την ομάδα στην ρεβάνς της Πέμπτης (18/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Conference League.

Επιστροφή στις υποχρεώσεις στην Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε η οποία κέρδισε την Κυριακή το βράδυ την Καραγκιουμρούκ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έφτασαν στη νίκη με ανατροπή με τέρματα από τους Τζέκο και Μπατσουαγί και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο επιθετικός της Φενέρ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες του ίδιου και των συμπαικτών του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Ξεκινάμε τους αγώνες με αρκετά αργό ρυθμό τελευταία. Πασάρουμε αργά και κάνουμε πολλά λάθη. Η κατάσταση ήταν κάπως έτσι σε όλο το πρώτο μέρος. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ μετά από λάθος. Είναι πάντα δύσκολο να ανατρέπεις αγώνες, όταν δέχεσαι πρώτος γκολ, αλλά μπορεί να το χρειαζόμαστε αυτό για να ξυπνάμε.

Τώρα γυρνάμε σελίδα και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να καλέσω τους οπαδούς της ομάδας στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ελάτε εδώ και δείξτε μας τη στήριξή σας. Σταθείτε πλάι στους παίκτες, ακόμα κι όταν χάνουν την μπάλα, όταν χάνουν ένα γκολ ή όταν κάνουν μια λάθος πάσα.

Χειροκροτήστε τους, μην τους αποδοκιμάζετε, στηρίξτε τους. Προετοιμάστε τους για τα επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος στήριξης".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ