ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέιμς για Τσιμίκα: "Είναι σαν να παίζει εδώ και τρία χρόνια στην Λίβερπουλ"

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αναμέτρηση με την Πρέστον στο League Cup | 27 Οκτωβρίου 2021
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αναμέτρηση με την Πρέστον στο League Cup | 27 Οκτωβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Διθυραμβικά σχόλια για τον Κώστα Τσιμίκα αφιέρωσε με δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Τζέιμς, με τον παλαίμαχο κίπερ της Λίβερπουλ να υποστηρίζει πως με τις φετινές εμφανίσεις του ο διεθνής αριστερός μπακ θυμίζει παίκτη που βρίσκεται μία τριετία στο Άνφιλντ.

Ο Κώστας Τσιμίκας διανύει μόλις τη δεύτερη σεζόν του στο Άνφιλντ, μετά από τη μετακίνησή του στην Λίβερπουλ από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020 έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο με την εξαιρετική παρουσία του φέτος δικαιώνει τους ανθρώπους των κόκκινων και τον Γιούργκεν Κλοπ ειδικότερα που τον επέλεξαν για να πλαισιώσει τον Άντι Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας.

Είναι μάλιστα τέτοια η πρόοδός και η αγωνιστική μεταμόρφωσή του σε σύγκριση με την παρθενική του χρονιά στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Ντέιβιντ Τζέιμς να μη φείδεται κολακευτικών σχολίων για τον 25χρονο αμυντικό και να υποστηρίζει μάλιστα πως αποτελεί λαμπρό παράδειγμα παίκτη που έχει βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του Κλοπ.

"Ο Τσιμίκας είναι πιθανότατα το καλύτερο παράδειγμα αυτή τη στιγμή για παίκτες που έχουν βελτιωθεί με τον Κλοπ. Έχει αρχίσει τη φετινή σεζόν και μοιάζει με παίκτη που βρίσκεται στην ομάδα εδώ και τρία χρόνια!

Παρακολουθούσα παιχνίδια και σκεφτόμουν "αυτός ο τύπος... δεν τον αναγνωρίζω", δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος κίπερ της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας και νυν τηλεσχολιαστής.

Σημειώνεται πως ο Τσιμίκας μετράει ήδη 9 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, με τις έξι να είναι στην Premier League και τις τρεις στο Champions League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ