ΠΑΟΚ

Τζαβέλλας: "Μπορούσε να το δώσει, μπορούσε και όχι"

Τζαβέλλας: "Μπορούσε να το δώσει, μπορούσε και όχι"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, μίλησε για την επίμαχη φάση του αγώνα με τον Πλατανιά, θυμίζοντας αυτό που συνέβη την περασμένη Δευτέρα στη Λιβαδειά.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή μίας ακόμη φετινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ. Κόντρα στον Πανιώνιο είχε πετύχει το γκολ, σήμερα κέρδισε το πέναλτι (σε μονομαχία με τον Γκνίατιτς) από το οποίο ο Κλάους πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στη NOVA και αρχικά τόνισε: "Hμασταν διαβασμένοι, παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν είναι τυχαία άλλωστε η φετινή πορεία του Πλατανιά. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε, από την άλλη, όμως, ο Κωνσταντινίδης έπαθε ζημιά κι αυτό είναι λυπηρό.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί, αρχίσαμε ένα μήνα πριν από όλες τις άλλες ομάδες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι τώρα χρειαζόμασταν ξεκούραση".

Όσο για τη φάση του πέναλτι σημείωσε: "Προσπάθησαν να προστατεύσω τη μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι 100%. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, όπως στη Λιβαδειά μίλησαν για 50-50 στη φάση του γκολ του Μπερμπάτοφ, το ίδιο συνέβη και σήμερα. Δεν είχα πρόθεση, εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Μπορούσε να το δώσει, μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ