ΜΙΛΑΝ

Τζανπάολο: "Το πέρασμά μου από τη Μίλαν ήταν σαν πικ νικ, ούτε που θα με θυμούνται οι οπαδοί της"

AC Milan's manager Marco Giampaolo looks up prior to the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Marco Giampaolo looks up prior to the Serie A soccer match between AC Milan and Brescia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Μάρκο Τζανπάολο μίλησε για το πέρασμά του από τον πάγκο της Μίλαν τονίζοντας πως δεν του δόθηκε χρόνος για να δείξει το έργο του.

Μία απολαυστική δήλωση σχετικά με το πέρασμά του από την Μίλαν έκανε Μάρκο Τζανπάολο. Ο Ιταλός κόουτς, που τώρα εργάζεται στη Σαμπντόρια, θέλησε να αναδείξει το γεγονός ότι δεν του δόθηκε χρόνος.

Για αυτό το λόγο παρομοίασε τη θητεία του η οποία κράτησε επτά αγώνες με ένα πικ νικ, τονίζοντας πως ούτε οι οπαδοί της Μίλαν δε θα θυμούνται ότι πέρασε από τον πάγκο της.

"Πιθανότατα βρέθηκα στο σωστό μέρος τη λάθος στιγμή. Άξιζα την ευκαιρία που μου δόθηκε τότε, ωστόσο δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της δεν θα το θυμούνται. Έκατσα στον πάγκο για επτά παιχνίδια, σαν ένα πικ νικ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Τζανπάολο έκατσε στον πάγκο της Μίλαν από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 και σε επτά αγώνες μέτρησε τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ