ΛΑΜΙΑ

Τζανετόπουλος: "Το πιστεύαμε από την αρχή, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας"

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος πανηγυρίζει τη νίκη-πρόκριση της Λαμίας εις βάρος του Άρη | 26 Ιανουαρίου 2022
Ο Άνταμ Τζανετόπουλος πανηγυρίζει τη νίκη-πρόκριση της Λαμίας εις βάρος του Άρη | 26 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο ήρωας της Λαμίας στην σπουδαία πρόκριση εις βάρος του Άρη, Άνταμ Τζανετόπουλος, εμφανίστηκε πανευτυχής on camera για το χρυσό γκολ του στο 118' και υποστήριξε πως η ομάδα του είχε ως στόχο να οδηγήσει έτσι την αναμέτρηση.

Η Λαμία έκανε μία ακόμα σπουδαία αγωνιστική υπέρβαση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά αποκλείοντας τον Άρη (1-0) και παίρνοντας το εισιτήριο για τις 4 κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης ήταν ο Άνταμ Τζανετόπουλος, που μετά το φινάλε του παιχνιδιού δήλωσε ευτυχισμένος στην κάμερα της Cosmote TV:

"Το πιστεύαμε από την αρχή, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Θέλαμε να πάει το παιχνίδι έτσι γιατί μετρούσε και το εκτός έδρας γκολ.

Ευτυχήσαμε στα τελευταία λεπτά της παράτασης να κερδίσουμε ένα κόρνερ, προωθηθήκαμε για να βάλουμε ένα γκολ, είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα εγώ και μετά με τη βοήθεια του Σαράνοβ προκριθήκαμε".

Όσον αφορά στο γεγονός πως αυτό ήταν μόλις το 2ο γκολ στην καριέρα του με τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας, είπε: "Το προσπαθώ, τουλάχιστον αυτό ήταν κρίσιμο και περάσαμε στα ημιτελικά".

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς θα διασκεδάσουν οι παίκτες της Λαμίας την επιτυχία επί του Άρη, εμφανίστηκε απόλυτα προσγειωμένος στρέφοντας το βλέμμα του στο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ που ακολουθεί:

"Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε χρόνο για να διασκεδάσουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ με το Σάββατο που είναι πολύ κοντά και πρέπει να ξεκουραστούμε μετά από 120 λεπτά και υπερπροσπάθεια. Σίγουρα θα κοιμηθούμε χαρούμενοι".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ