ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τζαμπαρίνι σε Ντιμπάλα: "Άφησε την Γιουβέντους και πήγαινε στην Ρεάλ"

Ο Πάουλο Ντιμπάλα σε αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στην Λιόν για το Champions League
Ο Πάουλο Ντιμπάλα σε αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στην Λιόν για το Champions League AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο άλλοτε εργοδότης του Πάουλο Ντιμπάλα στην Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, χαρακτήρισε ντροπή το γεγονός να μην είναι βασικός ο Αργεντινός φορ σε ματς της Serie A και τον προέτρεψε να αφήσει την Ρεάλ και να μετακομίσει στην Γιουβέντους.

O Πάουλο Ντιμπάλα έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Γιουβέντους επί εποχής Αντρέα Πίρλο, που εμπιστεύεται τους Ρονάλντο και Μοράτα ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης, και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο τελευταίο ματς της βέκια σινιόρα, όταν μπήκε στο 75' αντί του Ρονάλντο.

Την ίδια ώρα μάλιστα, το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίο του έχει παγώσει και ουδείς μπορεί να γνωρίζει το μέλλον του, με τον "Joya" να φαντάζει πλέον πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου παρά σε αυτή την πόρτα που ανοίγει το δρόμο για την επέκταση της συνεργασίας του με τους μπιανκονέρι.

Αυτό μάλιστα θα είναι και η σωτηρία για τον παίκτη σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, με τον άλλοτε πρόεδρο της Παλέρμο και άνθρωπο που είχε φέρει τον Ντιμπάλα στην Ιταλία το 2012, να ξεκαθαρίζει μέσω συνέντευξής του στην "Tuttosport" πως ο Αργεντινός πρέπει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

"Είμαι ακόμα πεπεισμένος πως είναι ο νέος Μέσι. Ο Ντιμπάλα, εκτός από παίκτης παγκόσμιας κλάσης, είναι εξαιρετικό παιδί. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι το ξεχνούν.

Είναι ντροπή να μην είναι βασικός ο Ντιμπάλα στην Serie A. Ο Πάουλο θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει τη συμβουλή μου τρία χρόνια πριν, να φύγει από το Τορίνο. Του είχα πει καθαρά: "Πάουλο, για το καλό σου πρέπει να αφήσεις την Γιουβέντους".

Το δικό του ποδόσφαιρο είναι τέχνη και ταιριάζει περισσότερο με την Ισπανία: Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Ο Ντιμπάλα είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, δεν μπορεί να είναι δεύτερος και στην Γιουβέντους υπάρχει ο Ρονάλντο που είναι αληθινό φαινόμενο.

Ο Ντιμπάλα θα πρέπει να φύγει από την Γιουβέντους και να πάει να γίνει εκείνος ο Ρονάλντο σε μία άλλη ομάδα", τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο στη συνέντευξή του ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, για να καταλήξει:

"Η συμβουλή που του δίνω σήμερα είναι η ίδια: "Πάουλο άφησε την Γιουβέντους και πήγαινε στην Ρεάλ". Μακάρι να γίνει αυτό από τον Ιανουάριο κιόλας. Θα ήταν προς το συμφέρον όλων.

όσο για αυτόν όσο και για την Γιουβέντους, που αν δεν κάνω λάθος είχε προσπαθήσει δύο καλοκαίρια πριν να τον πουλήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ