ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τυνησία - Νίγηρας: Ο Μεριά άνοιξε το σκορ (VIDEO)

Tunisia's Yessine Meriah is pictured during a friendly soccer match between Tunisia and Iran in Tunis, Friday March 23, 2018. (AP Photo/Hassene Dridi)
Tunisia's Yessine Meriah is pictured during a friendly soccer match between Tunisia and Iran in Tunis, Friday March 23, 2018. (AP Photo/Hassene Dridi) AP PHOTO/HASSENE DRIDI

Ο Γιασίν Μεριά άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Τυνησίας κόντρα στον Νίγηρα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δείτε το γκολ από τον στόπερ του Ολυμπιακού. (VIDEO)

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά, άνοιξε το σκορ για την Τυνησία στην αναμέτρηση κόντρα στον Νίγηρα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο 25χρονος στόπερ έσπρωξε εύκολα και απλά τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για την εθνική του ομάδα.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο γκρουπ (J) βρίσκονται και οι Αίγυπτος - Σουαζιλάνδη. Η Τυνησία πριν από το ματς με τον Νίγηρα είχε έξι βαθμούς, όσους και η Αίγυπτος. Σουαζιλάνδη και Νίγηρας είναι στον έναν.

Δείτε το γκολ του Μεριά:

AP Photo/Hassene Dridi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ