ΜΠΑΓΕΡΝ

Tweet του Καν μετά την απομάκρυνσή του: "Δεν μπορούσα να είμαι μαζί σας, γιατί ο σύλλογος μού το απαγόρευσε"

Ο Όλιβερ Καν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Όλιβερ Καν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Σίτι 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Όλιβερ Καν απομακρύνθηκε από την Μπάγερν λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με tweet του τόνισε πως δεν μπορούσε να είναι παρών στην Κολωνία, καθώς του απαγορεύτηκε.

Οι εξελίξεις στην Μπάγερν είναι ραγδαίες. Λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 11η συνεχόμενη φορά, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως παρελθόν αποτελούν οι Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Λίγο μετά την απόλυσή του ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρώην CEO των Βαυαρών έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες της Μπάγερν και τόνισε πως δεν μπορούσε να είναι μαζί τους, καθώς τού απαγορεύτηκε από τον σύλλογο.

"Απίστευτο! Μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα σας το έλεγα. Πάντα να δίνετε τα πάντα μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι' αυτό το επίτευγμα.

Θα ήθελε να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Δεν θα είμαστε απλά για 12η συνεχόμενη φορά πρωταθλητές" έγραψε συγκεκριμένα.

Στην Γερμανία γραφόταν πως ο Καν δεν ήταν παρών στην Κολωνία λόγω ίωσης, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο πρώην CEO δεν αποκάλυψε τον λόγο της απαγόρευσης, με την Bild να ερμηνεύει το tweet ως "βολή" του απέναντι στην Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ