ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Τέλος οι Καν και Σαλιχάμιτζιτς παρά το πρωτάθλημα

Ο Όλιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς
Ο Όλιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Μπάγερν και οι διοικητικές αλλαγές είναι πάρα πολλές παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τέλος από τους Βαυαρούς οι Καν και Σαλιχάμιτζιτς.

Το φινάλε της Bundesliga ήταν δραματικό. Η Μπάγερν επικράτησε 2-1 της Κολωνίας, εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Ντόρτμουντ, και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η συνεχόμενη φορά.

Οι Βαυαροί κατέκτησαν τον τίτλο, όμως η μεγάλη εικόνα παραμένει. Η Μπάγερν έχασε άλλες δύο κούπες, ενώ χρειάστηκε να κάνει βαθμολογική ανατροπή την τελευταία αγωνιστική, ώστε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Έτσι, το μάρμαρο πληρώνουν ο CEO, Όλιβερ Καν και ο τεχνικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν, οι δύο άνδρες είναι παρελθόν. Μάλιστα, οι Βαυαροί το επισημοποίησαν μετά τους πανηγυρισμούς για τον τίτλο, ενώ η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας την ώρα του αγώνα. Ο Καν δεν είχε ταξιδέψει καν στην Κολωνία για την αναμέτρηση, πράγμα που προξένησε απορία.

Αντικαταστάτης του CEO των Βαυαρών είναι ο Γιάν-Κρίστιαν Ντρέεσεν, ο νυν αντιπρόεδρος της Μπάγερν και πρώην CFO του συλλόγου. Μαζί με εκείνον τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν θα υλοποιήσουν ο Τόμας Τούχελ, όπως και οι Καρλ Χάινς Ρούμενιγκε, Ούλι Χένες και Χέρμπερτ Χάινερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ