ΝΑΠΟΛΙ

Tuttosport: "Μαξίμοβιτς η εναλλακτική για τη Νάπολι αν αποχωρήσει ο Μανωλάς"

Ο Νίκολα Μακσίμοβιτς με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Νίκολα Μακσίμοβιτς με τη φανέλα της Νάπολι © 2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Νίκολα Μαξίμοβιτς είναι η εναλλακτική της Νάπολι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κώστας Μανωλάς από τους "παρτενοπέι", καθώς ο Σέρβος στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά συνεχίζεται, με τη Νάπολι να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του 30χρονου κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport". Το SPORT24 σας αποκάλυψε ότι ο Έλληνας στόπερ είναι ο Νο1 στόχος των ερυθρολεύκων για το κέντρο της άμυνας.

Οι "παρτενοπέι" έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Χουάν Ζεσούς για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ίδιο προτίθενται να κάνουν και με τον 29χρονο Σέρβο στόπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαξίμοβιτς αγωνίστηκε στη Νάπολι για τρεις σεζόν (2018-21), καταγράφοντας 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό από δύο γκολ και ασίστ. Το συμβόλαιό του εξέπνευσε στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν ποτέ στην ανανέωση του συμβολαίου.

Ο Μαξίμοβιτς είναι θετικός στο να παραμείνει στη Νάπολι, ωστόσο οι απαιτήσεις του στο οικονομικό κομμάτι κρίθηκαν υπερβολικές από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με αποτέλεσμα να μην ανανεώσει. Η αποχώρηση του Μανωλά για λογαριασμό του Ολυμπιακού ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ