ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Συμφώνησαν με Χουάν Ζεσούς και ενισχύονται στο κέντρο της άμυνας οι "παρτενοπέι"

Ο Χουάν Ζεσούς με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Χουάν Ζεσούς με τη φανέλα της Ρόμα © 2021 RAED KRISHAN / AP IMAGES

Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Χουάν Ζεσούς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την αποχώρηση του Μανωλά.

Η Νάπολι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Χουάν Ζεσούς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα, για την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας, σύμφωνα με το Sky Italia. Εκτός από τους Ρωμαίους ο Ζεσούς έχει φορέσει στην Ιταλία και τη φανέλα της Ίντερ.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι διαθέτει στο ρόστερ της τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ραχμάνι). Ωστόσο το μέλλον του Έλληνα κεντρικό αμυντικού με τους παρτενοπέι είναι αβέβαιο, καθώς τα ιταλικά ΜΜΕ επιμένουν για την πρόταση του Ολυμπιακού.

Οι πιθανότητες επιστροφής του Μανωλά στον Ολυμπιακό δεν είναι με το μέρος των ερυθρολεύκων, λόγω του υψηλού συμβολαίου του 30χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού στους Ναπολιτάνους.

Αυτό που ενδεχομένως να βοηθήσει τον Ολυμπιακό είναι η πιθανή παραχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς τότε θα έχει βρεθεί ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων, το οποίο θα μπορεί να φέρει τον Μανωλά πίσω στον Ολυμπιακό.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ