ΙΤΑΛΙΑ

Tuttomercato: "Ο Παυλίδης πρώτος στη λίστα της Μπολόνια ως υποψήφιος διάδοχος του Ζίρκζι"

Ο Βαγγέλης Παυλίδης
Ο Βαγγέλης Παυλίδης EUROKINISSI SPORTS

Η Μπολόνια ανησυχεί μήπως χάσει στο φινάλε της σεζόν τον κορυφαίο επιθετικό της, Τζόσουα Ζίρκζι, και έχει αρχίσει ήδη την έρευνα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας της.

Ο Τζόσουα Ζίρκζι είναι εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν και με τα γκολ του έχει κάνει την Μπολόνια να αρχίζει να πιστεύει πως το όνειρο της παρουσίας της στο Champions League μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μέσω της 4ης θέσης στην Serie A.

Ωστόσο, αυτές οι εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλογων, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που είναι πιθανό να βρεθεί κάποια και να ικανοποιήσει τις αξιώσεις της Μπολόνια, ύψους 60.000.000 ευρώ, για να τον κάνει δικό της.

Τι θα κάνει σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του Τιάγκο Μότα; Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb", ο υπεύθυνος τεχνικού τομέα, Τζοβάνι Σαρτόρι και ο τεχνικός διευθυντής (άλλοτε παίκτης της ομάδας), Μάρκο Ντι Βάιο, έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να "χτενίζουν" την αγορά αναζητώντας τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό.

"Εκείνος που τους ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλο είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ, ένας 25χρονος που είναι καθαρός σέντερ φορ και παίκτης μεγάλης περιοχής, ο οποίος έχει πολλά γκολ στο ενεργητικό του και ο οποίος έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Παυλίδης δεν είναι φθηνός, με τον Σαρτόρι να τον παρακολουθεί πάντως από την εποχή που συνεργαζόταν με την Αταλάντα", αναφέρει η ιστοσελίδα, υπογραμμίζοντας πως η Μπολόνια εξετάζει και ακόμη δύο παίκτες, πλην του Έλληνα διεθνή.

Ο πρώτος είναι ο Εβάν Γκεσάν, με τον 22χρονο νφορ να μετράει φέτος 4 γκολ σε 26 συμμετοχές του με την Νις και το έτερο όνομα είναι αυτό του Τάις Ντάλινγκα, που μετράει φέτος μέχρι στιγμής 10 γκολ σε 25 ματς της Ligue 1 με τη φανέλα της Τουλούζ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ