ΜΙΛΑΝ

Tutto Mercato: "Τα βρήκαν Μίλαν και Ιμπραχίμοβιτς"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League @ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Tutto Mercato η Μίλαν και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τα βρήκαν για επέκταση της συμφωνίας τους για ένα χρόνο ακόμα.

Κάτοικος Μιλάνου για ένα χρόνο ακόμα θα παραμείνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της "Tutto Mercato" οι δύο πλευρές τα βρήκαν για επέκταση της συνεργασίας τους για ένα χρόνο.

Ο Σουηδός και η διοίκηση των ροσονέρι ήταν εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις και τελικά βρήκαν τη χρυσή τομή. Το μόνο που απομένει είναι να αποτυπωθούν στο χαρτί όλες οι λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές.

Έτσι, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα συνεχίσει να ηγείται της νεανικής ομάδας που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της Μίλαν. Τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Σουηδός συμπληρώνει τα 40 του χρόνια ωστόσο παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο από την επιστροφή του στην Μίλαν μετρά 44 συμμετοχές και 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις δίνοντας έτσι απαντήσεις εντός γηπέδου.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ