ΤΣΣΚΑ – Ίντερ 2-3, Τράμπζονσπορ – Λιλ 1-1

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 από 0-2, αλλά τελικά με το γκολ του Σάρατε η Ίντερ νίκησε με 3-2 στην Μόσχα. Τράμπζονσπορ - Λιλ 1-1 (videos)
H Ίντερ κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο Champions League, νικώντας με 3-2 την ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα.
Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Λούσιο και Πατσίνι, αλλά χρειάστηκαν το γκολ του Σάρατε στο 79′ για να νικήσουν με 3-2.
Στο άλλο ματς του ομίλου, Τράμπζονσπορ και Λιλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, έτσι οι Τούρκοι παραμένουν στην κορυφή του ομίλου.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ίντερ 2-3
Σκόρερς: 45’+3 Ντζαγκόεβ, 77′ Βάγκνερ Λοβ / 6′ Λούσιο, 23′ Πατσίνι, 77′ Σάρατε
Γήπεδο: “Λουζνίκι”, Μόσχας
Διαιτητής: Κρεγκ Τόμπσον (Σκωτία)
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα η Ίντερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Λούσιο να σκοράρει στο 6′ με κοντινό πλασέ ουσιαστικά σε κενό τέρμα.
Ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βλάντιμιρ Γκαμούλοβ, έκανε κακή έξοδο σε κόρνερ, έτσι η μπάλα έφτασε στον Βραζιλιάνο αμυντικό που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το πρώτο γκολ των “νερατζούρι” στην διοργάνωση.
Το δεύτερο γκολ για την Ίντερ ήρθε στο 23′ με το κοντινό πλασέ του Τζανπάολο Πατσίνι σε κενό τέρμα, από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Γιούτο Ναγκατόμο από δεξιά.
Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Άλαν Ντζαγκόεβ μείωσε σε 1-2 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο.
Η ισοφάριση για τους Ρώσους ήρθε στο 77′ με τον Βάγκνερ Λοβ να σκοράρει με εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά και σουτ χαμηλά στην κλειστή γωνία του Ζούλιο Σέζαρ.
Η ΤΣΣΚΑ έκανε ότι και στην Γαλλία με την Λιλ, δηλαδή το 0-2 το έκανε 2-2, αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα η Ίντερ προηγήθηκε ξανά με 3-2.
Ο Μάουρο Σάρατε έβαλε ξανά μπροστά τους Ιταλούς με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση με το αριστερό, αφού είχε κοντρολάρει άψογα με το στήθος.
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοβ, Ναμπαμπκίν, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Αλντονίν, Ολίσε, Ντζαγκόεβ, Μαμάεβ (68′ Τόσιτς), Ντουμπιά, Βάγκνερ Λοβ.
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Ναγκατόμο, Λούσιο, Σαμουέλ, Κίβου (92′ Κρισέτιγκ), Σανέτι, Καμπιάσο, Όμπι, Ρίκι Άλβαρες (84′ Ζόναταν), Πατσίνι (49′ Σάρατε), Ντιέγκο Μιλίτο.
Τράμπζονσπορ – Λιλ 1-1
Σκόρερς: 76′ πέν. Γκουστάβο Κόλμαν / 30′ Μουσά Σο
Γήπεδο: “Χιουσεΐν Αβνί Ακέρ”, Τραπεζούντα
Διαιτητής: Στέφαν Γιοχάνεσον (Σουηδία)
Ο Μουσά Σο άνοιξε το σκορ στο 30′ για την Λιλ νικώντας τον Τολγκά Ζενγίν με πολύ δύσκολο πλασέ από πλάγια, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Εντέν Αζάρ.
Η απάντηση από τους Τούρκους ήρθε στο 76′ με την εκτέλεση πέναλτι του Γκουστάβο Κόλμαν, πέναλτι που έκανε Ντεμπουσί με χέρι έπειτα από σέντρα από δεξιά.
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τολγκά Ζενγίν, Τσελούστκα, Γκλοβάτσκι, Γκιράι Κατσάρ, Μάρεκ Τσεχ (82′ Σαπάρα), Ζοκορά, Γκουστάβο Κόλμαν, Σερκάν Μπαλτσί, Αλανζίνιο (66′ Μιρζεγέβσκι), Χαλίλ Αλτιντόπ (92′ Πάβελ Μπρόζεκ), Πάουλο Ενρίκε.
ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Ρόζεναλ, Μπάσα, Μπεριά, Μπαλμόν, Πεντρετί, Μαβουμπά, Αζάρ, Τζο Κόουλ (76′ Ομπράνιακ), Μουσά Σο.
Η βαθμολογία
1. Τράμπζονσπορ 4 (2-1)
2. ‘Ιντερ 3 (3-3)
3. Λιλ 2 (3-3)
4. ΤΣΣΚΑ 1 (4-5)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ίντερ 2-3 (highlights)
Τράμπζονσπορ – Λιλ 1-1 (highlights)