ΑΕΚ

Τσούμπερ: "Μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα, πήγαν όλα καλά απόψε"

Ο Στίφεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Στίφεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTO CREDOTS; INTIME

Ο Στίφεν Τσούμπερ έμεινε εντυπωσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, όπως δήλωσε στην COSMOTE TV.

Ο Στίφεν Τσούμπερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, στην οποία η Ένωση νίκησε με 3-0.

Ο Ελβετός μέσος ήταν χαρούμενος για την εμφάνισή του αλλά και τη νίκη της ομάδας, ενώ του προκάλεσε εντύπωση και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε στην COSMOTE TV.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στίφεν Τσούμπερ στην COSMOTE TV: Για το ντεμπούτο του και την ατμόσφαιρα των φίλων της ΑΕΚ: "Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και τη συνολική εικόνα. Όμως μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Το γήπεδο αυτό είναι μεγάλο, όμως ένιωθες ότι αυτός ο κόσμος έχει πολύ μεγάλη καρδιά και στη δίνει. Όταν νιώθεις αυτή τη σύνδεση με τον κόσμο και ακούς να φωνάζει ο κόσμος το όνομά σου είναι όμορφο συναίσθημα".

Για τον πανηγυρισμό του και πώς αυτός προέκυψε: "Το είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο και είπα να το κρατήσω. Το είχα ξεκινήσει για πλάκα".

Για τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα και την ΑΕΚ: "Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πιο δύσκολες στιγμές από απόψε. Πήγαν όλα καλά απόψε, αλλά θα έχουμε και δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να κρατήσω τον εαυτό μου σε ένα επίπεδο και να δείξω τα προσόντα που έχω".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ