ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τσουκαλάς ο "βιονικός"!

Τσουκαλάς ο "βιονικός"!
Τσουκαλάς

Ο Σταύρος Τσουκαλάς σπάει όλα τα κοντέρ, αφού δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος από τη μέρα που πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Το καλοκαίρι του 2012 ο νεαρός άσος μετά από ένα μίνι σίριαλ, στο οποίο μπλέχτηκε και η ΑΕΚ, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων να του προτείνουν νέα σύμβαση με αυξημένες αποδοχές, την οποία και αποδέχθηκε τον Νοέμβριο που μας πέρασε (υπέγραψε μέχρι το 2017).

Το απίστευτο με τον Σταύρο Τσουκαλά βέβαια δεν είναι οι καλές εμφανίσεις, αλλά ο αριθμός. Συγκεκριμένα ο Έλληνας μέσος δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι με την ομάδα του στο πρωτάθλημα!

Μετρά δηλαδή 36 εμφανίσεις πέρσι (μαζί με τα πλέι οφ) και άλλες 23 τη φετινή περίοδο. Αν βάλουμε μέσα και τους αγώνες Κυπέλλου, έχουμε σύνολο 64 παιχνίδια μέσα σε ακριβώς ενάμιση χρόνο.

Πρώτη εμφάνιση: 25/8/2012 (ΠΑΣ - Πλατανιάς 0-0)

Τελευταία εμφάνιση: 5-2-2014 (Ξάνθη - ΠΑΣ 0-3)

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως φέτος έχει σκοραρει τέσσερα γκολ με τον "Άγιαξ" σε τέσσερα διαφορετικά ματς, στα οποία ο ΠΑΣ μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία!

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ