ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τσόλακ: "Η πίστη στους εαυτούς μας έφερε το γκολ"

Τσόλακ: "Η πίστη στους εαυτούς μας έφερε το γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Αντόνιο Τσόλακ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν στην πρόκριση, αποθέωσε τον Ολιβέιρα για την ασίστ και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει στον τελικό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Ήταν ο άνθρωπος που με το δικό του γκολ έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου κάνοντας το 1-1 στο 108 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν στην πρόκριση, αποθέωσε τον Ολιβέιρα για την ασίστ και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει στον τελικό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Αρχικά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε: "Ξέραμε από την αρχή ότι ένα γκολ δικό μας μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα και ότι θα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Θέλω να σκύψω το κεφάλι και να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα και σε όλους τους συμπαίκτες μου που έδωσαν το 100%. Ακόμα και μετά το γκολ που δεχτήκαμε συνεχίζαμε να πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε δώσει πολλά τέτοια παιχνίδια φέτος και έχουμε εμπειρία. Νομίζω ότι αυτή η πίστη μας έφερε το γκολ στο τέλος".

Για το γεγονός ότι μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ έπαιξε μαζί με τον Ολιβέιρα: "Τα πήγαμε καλά. Τρομερή ασίστ από τον Νέλσον Ολιβέιρα σήμερα. Νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα και να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε πράγματα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Το είδατε και στον πανηγυρισμό του γκολ ότι είμαστε όλοι μαζί, πανηγυρίσαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια".

Τέλος σε ερώτηση για τον τελικό είπε: "Έχω παίξει και άλλους τελικούς στην καριέρα μου. Πάντα έλεγα ότι τους τελικούς δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις. Έχω την ευκαιρία να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη. Μέχρι τότε έχουμε αρκετές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά τα ματς"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ