MONTE-CARLO MASTERS

Τσιτσιπάς: "Χαλάρωσα υπερβολικά όταν βρέθηκα πίσω με 4-0 και τότε επέστρεψαν τα χτυπήματα μου"

Τσιτσιπάς: "Χαλάρωσα υπερβολικά όταν βρέθηκα πίσω με 4-0 και τότε επέστρεψαν τα χτυπήματα μου"
2022 AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Σβάρτσμαν και την πρόκριση του στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας το οποίο ήταν το γεγονός πως χαλάρωσε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0 στο τρίτο σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Σβάρτσμαν και την πρόκριση του στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις μέσα από το κορτ. Εκεί αναφέρθηκε στη συγκλονιστική εξέλιξη που είχε το παιχνίδι με τον Αργεντινό αλλά και στον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Ζβέρεφ.

"Υπήρχε μια στιγμή στην αναμέτρηση που ότι και αν έκανα δεν έβγαινε, ο Σβάρτσμαν είχε ένα φανταστικό μομέντουμ, προσπάθησαν να κρατηθώ στο παιχνίδι και τελικά αυτό δούλεψε. Δεν περίμενα και πάρα πολλά όταν ήμουν πίσω στο σκορ με 4-0 αλλά χαλάρωσα υπερβολικά και σιγά-σιγά άρχισαν να επιστρέφουν τα χτυπήματα μου".

Πότε πίστεψες ότι μπορείς να φτάσεις στη νίκη;

"Νομίζω μετά τον τελευταίο πόντο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, ήμουν κοντά στο τρίτο σετ, σέρβιρα για το ματς και εκεί σκέφτηκα πως έχω την πιθνότητα να κλείσω το ματς".

Τι πρέπει να κάνεις αύριο κόντρα στον Ζβέρεφ;

"Να παίξω όπως σήμερα, με αποφασιστικότητα, προσοχή. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες θα πρέπει να βγάλω το καλύτερο μου παιχνίδι και θα το πάω χτύπημα με χτύπημα".

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ