ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Από τους δυσκολότερους αντιπάλους ο Σίνερ, υπερήφανος που τα κατάφερα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στον ημιτελικό του Μόντε Κάρλο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ στον ημιτελικό του Μόντε Κάρλο @2024 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπλεξε το εγκώμιο του Γιανίκ Σίνερ μετά από την πρόκρισή του στον τελικό του Μόντε Κάρλο και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει πιο δυνατός στο κορτ την Κυριακή για να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η φετινή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο μόνο ως ονειρεμένη μπορεί να χαρακτηριστεί και τρανή απόδειξη ήταν η εμφάνισή του το απόγευμα του Σαββάτου (13/04), με τον Έλληνα πρωταθλητή να αποκλείει με 2-1 σετ τον Γιανίκ Σίνερ, Νο 2 στον κόσμο, και να προκρίνεται στον τελικό όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Τζόκοβιτς-Ρουντ.

"Ήμουν σε θέση να παίξω τένις στο υψηλότερο επίπεδο. O Γιάνικ ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος και μπορώ να καταλάβω γιατί τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος.

Είναι πάρα πολύ συνεπής, από τους δυσκολότερους αντιπάλους που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω μέχρι τώρα. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ξεπεράσεις ένα τέτοιο εμπόδιο και είμαι πολύ υπερήφανος που τα κατάφερα", τόνισε στις δηλώσεις του μετά από το νικηφόρο ημιτελικό, και πρόσθεσε ενόψει του τελικού:

"Με βοηθάει πολύ να ξέρω ότι έχω πετύχει μια τέτοια νίκη. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω πολύ καιρό. Το ότι μπορώ να παίζω και πάλι σ' αυτό το επίπεδο μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση.

Όταν δουλεύεις κάθε μέρα σκληρά, αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία στοχεύεις. Ήταν μια καλή μέρα σήμερα, τώρα ελπίζω να έχω μια καλή αποκατάσταση, να φρεσκάρω το μυαλό μου και να επιστρέψω δυνατότερος την Κυριακή".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP MONTE-CARLO MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ