ΑΕΚ

Τσίτας: "Πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία μας"

Τσίτας: "Πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία μας"
Τσίτας INTIME SPORTS

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Θωμάς Τσίτας για την ΑΕΚ και την λέξη παραμονή. Ο επιθετικός της Ένωσης στάθηκε στο θέμα της ψυχολογίας. Μονόδρομος η νίκη με την Κέρκυρα, δήλωσε ο Γροντής. Καμπάνταης: "Έχουμε μέλλον"

Το θέμα της ψυχολογίας είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή για τους παίκτες της ΑΕΚ, σύμφωνα με τις δηλώσεις τόσο του Τσίτα όσο και του Γροντή. Τι είπαν για το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και το ερχόμενο ματς με την Κέρκυρα.

"Εξήγηση δεν υπάρχει. Δεν καταφέραμε να είμαστε αυτοί που έπρεπε, μας έλλειπε το γκολ και ήρθε η ήττα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία. Στόχος της είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Μια νίκη ανεβάζει την ψυχολογία", δήλωσε ο Θωμάς Τσίτας.

Γροντής: "Να δώσουμε το 200%"

"Σίγουρα δεν είμαστε καλά ψυχολογικά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι κάτω το κεφάλι, προπόνηση και πάλι προπόνηση. Δεν ξέρω τι φταίει.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να δίνουμε το 200% σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση για να γίνουμε καλύτεροι και να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Στο ματς με την Κέρκυρα θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη συνέχεια"

Καμπάνταης: "Έχει μέλλον αυτή η ομάδα"

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο χρυσός σκόρερ του Πανιωνίου, Λεωνίδας Καμπάνταης, για τη νίκη της ομάδας του, ενώ στάθηκε στο μέλλον που έχει η ομάδα της Νέας Σμύρνης

- Για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ:

"Είναι το πρώτο μου γκολ και το χάρηκα πάρα πολύ. Δεν πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, όμως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω γίνεται σπουδαία δουλειά και αυτή η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της, καθώς αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά στον Πανιώνιο κάτι που οφείλεται και στον τεχνικό της ομάδας. Αν συνεχίσουμε έτσι και με λίγη βοήθεια θα τα πάμε ακόμη καλύτερα".

- Για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ:

"Έχω περάσει ωραία χρόνια στην ΑΕΚ, έχω ωραίες αναμνήσεις από εκεί και έτσι προτίμησα να μην πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ