EUROPA LEAGUE

Τσιρίλο: "Αποδείξαμε ποιοι είμαστε, δώσαμε τα πάντα"

ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Τι δήλωσαν οι Γιώργος Φωτάκης και Μπρούνο Τσιρίλο, μετά το τέλος του αγώνα για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βαλερένγκα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι Γιώργος Φωτάκης και Μπρούνο Τσιρίλο, εμφανώς ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αναφέρθηκαν στη νίκη του ΠΑΟΚ μιλώντας για το καλό πρόσωπο του "Δικεφάλου" στην Ευρώπη, αλλά και για το πάθος που έδειξαν οι "ασπρόμαυροι".

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιρίλο:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βαλερένγκα: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που κάναμε. Η Βαλερένγκα είναι καλή ομάδα και είναι σημαντικό το αποτέλεσμα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι ξέρει να κερδίζει: "Η ομάδα έδειξε πολύ καλά πράγματα, ο προπονητής μας έκανε ακόμη καλύτερα και πιστεύω ότι όποιος αγωνίστηκε έδωσε όλες τις δυνατότητες του".

Αναλυτικά, όσα είπε ο Φωτάκης:

" Τα φιλικά δε βγάλαμε συμπεράσματα, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς.Αποδείξαμε και από την περασμένη σεζόν ότι στο Europa League μπορούμε να παίξουμε καλά και ελπίζουμε να κάνουμε μια χρονιά σαν τη περσινή" .

Ακόμη, για τη δική του απόδοση και τα καλά λόγια του Μπόλονι, ανέφερε:" Πάντα προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο. Ότι και να μου ζητήσει ο προπονητής και ανεξάρτητα από το που θα αγωνιστώ, εγώ δίνω τα πάντα. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και μένει το παιχνίδι στην Τούμπα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση" .

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ