ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Τσιώλης: "Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο"

Τσιώλης: "Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός παραδέχτηκε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε πολύ κακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε και στους Ντε Βινσέντι και Τσάβες.

Μία από τις χειρότερες εντός έδρας εμφανίσεις του πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-2. Οι Γιαννιώτες δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσουν επί της ουσίας με τον Σάκη Τσιώλη να μην μπορεί να εξηγήσει πώς ήταν τόσο κακή η ομάδα του. Δείτε αναλυτικά τι είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

"Ήταν μια πραγματικά άσχημη ήττα. Δεν ήταν μια ήττα που ήρθε με καλό τρόπο και ανάπτυξη. Ήταν κακή η ομάδα. Προσπαθώ να βρω την αιτία που ήμασταν τόσο κακοί. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα για την νίκη και την απόδοση του".

Για το αν ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν οι τρεις νεοφερμένοι παίκτες του ΠΑΣ: "Ο Ακόστα ήταν πιο έτοιμος σε σχέση με τους άλλους δύο. Αλλά ήρθε έτσι το ματς που δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Αυτές τις επιλογές είχαμε. Το αφήνουμε πίσω αυτό το ματς. Από αύριο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι που έρχεται".

Για το αν θα κινηθεί και για ακόμα έναν παίκτη ο ΠΑΣ: "Σίγουρα η φυγή του Ντε Βινσέντι ήταν μια απώλεια. Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις, ώστε να έρθει κάποιος παίκτης ώστε να μας βοηθήσει στην δημιουργία και στο σκοράρισμα. Περιμένουμε παράλληλα και την άφιξη του Τσάβες για να δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ