EUROPA LEAGUE

Τσιώλης: "Τα παιδιά τα έδωσαν όλα"

Τσιώλης: "Τα παιδιά τα έδωσαν όλα"

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με την Ραπίντ, έμεινε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με την Ραπίντ, έμεινε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης.

Παράλληλα επεσήμανε πως η Αυστριακή ομάδες δεν προκρίθηκε λόγω τύχης, αλλά επειδή ήταν καλή κυρίως στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: " Ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη στην Τρίπολη και αυτό μας κόστισε. Στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και χάσαμε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μπαράλες και τον Ουσέρο. Στο δεύτερο μέρος η Ραπίντ πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και είχε την ψυχολογία με το μέρος της.

Εμείς ήμασταν μέσα στην πρόκριση μέχρι και πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Σε 3-4 ευκαιρίες μέσα στην περιοχή δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Η Ραπίντ στην κόντρα έβαλε το 3-1 σε μια άτυχη στιγμή της άμυνας μας. Συγχαρητήρια στη Ραπίντ και καλή συνέχεια".

Για το αν πέρασε λόγω τύχης η Ραπίντ: " Δεν ήταν τύχη. Η Ραπίντ είναι καλή ομάδα. Πέρασε στις λεπτομέρειες. Έγιναν δύο συναρπαστικά ματς και αυτός που έβαλε τα γκολ πέρασε".

Για το ότι δεν υπήρχαν επίσημα ματς για τον Αστέρα: " Είχαμε πιθανότητες. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό.

Κατά 50% είμαστε καινούργια ομάδα, αλλά θα πω ότι σταθήκαμε καλά. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στη θέση της Ραπίντ".

Για το στόχο του Αστέρα την εφετινή σεζόν: " Το ότι έχουμε πιο μεγάλο και δυνατό ρόστερ σημαίνει ότι ο στόχος είναι να ξαναπάμε στα πλέι οφ και να ξαναπαίξουμε Ευρώπη".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ