ΑΕΛ

Τσιώλης: "Με μία νίκη θα έρθουν τα πράγματα προς το καλύτερο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ξενοδόχοφ κόντρα στον Ολυμπιακό, στο μέλλον της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και στο κομβικό ματς με τη Λιβαδειά. Αναλυτικά όσα είπε.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου η ΑΕΛ ηττήθηκε με 2-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο προπονητής των "βυσσινί", Σάκης Τσιώλης, αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ξενοδόχοφ, στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, στο μέλλον της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και στο κομβικό ματς με τη Λιβαδειά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

"Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε μετά από αρκετά χρόνια που η Λάρισα γύρισε σε αυτό το γήπεδο. Θέλαμε να έχουμε μία καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε. Όμως στο πρώτο λεπτό σε μία φάση από το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Κάναμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και είχαμε δύο τε α τετ για να επανέλει η ψυχολογία μας στο σκεπτικό που είχαμε για το ματς. Αντί να γίνει το 1-1 στο τετ α τ ετ του Αβραάμ, δεχτήκαμε το 2-0. Είχαμε προβλήματα νευρικότητας, άγχους και νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτερα, ήμασταν πιο ορθολογικά στημένοι μέσα στο παιχνίδι, πιέσαμε καλύτερα τον αντίπαλο, μαρκάραμε και προσπαθήσαμε για ένα γκολ. Με τον Ρέγες και τον Καπό κάναμε καλύτερη κίνηση στο παιχννίδι και ίσως με τον Ρέγες αν κάναμε το 2-1 θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θα πρέπει να μάθουμε μέσα από τα λάθη του παιχνιδιού και να δούμε τι περισσότερο θα μπορούσαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο".

Ανεξάρτητα από το ποιος βγήκεMVP(σ.σ. Ανδρούτσος),νομίζουμε ότι ο Ξενοδόχοφ έκανε μεγάλη εμφάνιση.

"Σίγουρα όταν στο πρώτο λεπτό προηγείται ο Ολυμπιακός δυσκολεύουν τα πράγματα και πήγε να γίνει ένας εφιάλτης. Και ο Καπίνο έπιασε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ και κυρίως στη φάση με τον Αβραάμ. Αυτή ήταν η φάση του αγώνα. Ηταν μοναδική η ευκαιρία. Ο Ξενοδόχοφ είναι καλός και έμπειρος γκολκίπερ που η ΑΕΛ έχει επενδύσει πάνω του".

Εχει ένα μεγάλο σερί η ΑΕΛ χωρί νίκη. Τι πρέπει να αλλάξει και τι φταίει για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση;

"Σίγουρα αν δούμε τα τελευταία 5-6 παινχίδια θα δούμε ότι δεχτήκαμε περίεργα γκολ που μας έφεραν πίσω και μας έφεραν ισόπαλα αποτελέσματα. Πάντα η ψυχολογία παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ έχει καλούς παίκτες και μπορούμε να φτιάξουμε καλή ομάδα. Με μία νίκη θα έρθουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Αυτό είναι νομίζω το πρόβλημά μας".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό τι βλέπετε; Είναι ζωής ή θανάτου;

"Κάθε παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου. Σίγουρα μετράει το γεγονός ότι παλεύουμε μαζί με τον Λεβαδειακό ή με την Βέροια. Οσο βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, όλα τα ματς είναι κρίσιμα".

Μήπως παίζει ρόλο για την βαθμολογική κατάστασή σας και η ανομοιογένεια μέσα στην ομάδα;

"Οπως σας είπα και πριν, αν ψάξετε τα τελευταία 5-6 παιχνίδια, θα δείτε ότι η ΑΕΛ από συγκυρίες δεν πήρε θετικά αποτελέσματα. Οντως δεν υπάρχουν οι αυτοματισμοί, αλλά έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Πήραμε παίκτες στις κατάλληλες θέσεις. Εχουμε αρκετές μέρες μέχρι το παιχνίδι της Λιβαδειάς για να έχουμε μία καλύτερη ομοιογένεια".

Πού αποδίδετε το γεγονός ότι η Λάρισα, όπως και άλλες ομάδες, ενώ βγαίνουν τετ α τετ με τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, δεν καταφέρνουν να σκοράρουν;

"Οπως είπα και πριν, υπάρχουν παίκτες που έπαιξαν πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα το γήπεδο δημιουργεί πίεση, αλλά νομίζω ότι είναι και η στιγμή. Υπάρχει κάποιος γκολκίπερ π.χ. που σε διαβάζει. Επαιξε ρόλο και ο γκολκίπερ που δεν μπήκαν τα γκολ".

Η εικόνα που δείχνετε είναι ότι έχετε παίξει καλά, αλλά έχετε και γκίνια.

"Συμφωνώ απόλυτα. Αν αφαιρέσουμε τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, σε όλα τα υπόλοιπα ματς εκτός έδρας ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Αλλά ό,τι σου παίρνει σήμερα ένα ματς, μπορεί να στο δώσει αύριο. Στα 40 χρόνια που βρίσκομαι στα γήπεδα, το ποδόσφαιρο θα σου τα δώσει πίσω κάποια στιγμή".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ