ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Τσιώλης: "Είμαστε συνηθισμένοι"

Τσιώλης: "Είμαστε συνηθισμένοι"
τσιωλης

Ο προπονητής του Θρασύβουλου, Σάκης Τσιώλης, μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια

Ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα του.
Για την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: " Είμαστε πλέον συνηθισμένοι. Ήταν το έκτο παιχνίδι στη φετινή περίοδο που χάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω πως η φάση με τον Καραμαλίκη ήταν η φάση του αγώνα για τον Θρασύβουλο. Προσπαθούμε να περάσουμε μια φιλοσοφία στην ομάδα καθώς δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει με ποιον αντίπαλο παίζουμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε και πάντα όταν έχουμε την μπάλα εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στην αντίθετη πλευρά όταν δεν έχουμε την μπάλα να παίζουμε καλή άμυνα.

Χθες είχαμε κάτι τέτοιες συμπεριφορές, ενδεχομένως μετά το 1-1 και όταν πλησίαζε το παιχνίδι προς το τέλος και μετά τη φάση του Καραμαλίκη, αρκεστήκαμε και στην ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα μετά το 75', η άμυνά του ήταν ανοικτή και υπήρχε απειθαρχία στο παιχνίδι του. Εκεί μπορούσαμε με μια εύκολη πάσα και μια αποφασιστική κίνηση να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ. Είπα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι πως αν δεν κάνουμε δύο γκολ δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πιστέψαμε και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση δυστυχώς όμως δεν βγήκε".

Για τη φάση του πέναλτι: " Πρώτα απ' όλα ο παίκτης δεν έπρεπε να τον αφήσει να μπει στην περιοχή και δεν έπρεπε να τον αφήσει να μπει μπροστά του. Ξέραμε κι είχαμε πει πριν το παιχνίδι πως έπρεπε να προσέξουμε τις επαφές μέσα στην περιοχή. Η συγκεκριμένη φάση είχε την ολιγωρία του παίκτη να διεκδικήσει την μπάλα και επαφές σαν αυτή γίνονται δέκα σε κάθε παιχνίδι. Θα έπρεπε να δοθούν δέκα πέναλτι με αυτή τη λογική. Έγινε η φάση, πήγε η μπάλα στον κατάλληλο παίκτη, εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και την απειρία του δικού μας παίκτη και έγινε αυτό το πέναλτι και τελείωσε".

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: " Τους είπα ότι ο ένας πόντος, πέραν ότι θα συζητούσαν όλοι, γι' αυτό και ότι θα έκανε ζημιά στον Ολυμπιακό, για μας δεν ήταν τόσο άσχημα ο βαθμός αν και θέλαμε τη νίκη και τους είπα να το πιστέψουν. Και στον Καραμαλίκη το είπα πως με αυτή την εικόνα που έδειχνε ο Ολυμπιακός μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε το ματς και αν θέλει ο Θρασύβουλος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή και να διεκδικήσει την παραμονή του θα έπρεπε να την κάνει σε κάποιον μεγάλο αντίπαλο. Ο Θρασύβουλος έχει δείξει σε όλα τα εκτός έδρας ματς ότι μπορεί να πάρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Έχουμε ένα πλεονέκτημα στο δεύτερο γύρο καθώς έχουμε 9 παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και ευελπιστούμε σε αυτά να κάνουμε 7 νίκες. Με επτά νίκες είμαστε στο παιχνίδι της παραμονής. Χρειαζόμαστε έμπειρους παίκτες".

Για τον Ολυμπιακό: " Δεν δικαιούται να είναι χαλαρός. Είναι Ολυμπιακός και παίζει μέσα, πάντα με 25-30 χιλιάδες κόσμο, έχουν αυτά τα συμβόλαια που έχουν, αλλά η κούραση δεν είναι δικαιολογία καθώς ήταν φρεσκαρισμένος κατά 40% με άλλους παίκτες. Στην πορεία πέρασαν στο παιχνίδι οι Γκαλέτι, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς και έπαιξαν περίπου σαν το παιχνίδι με τη Χέρτα. Νομίζω πως δεν ήταν καλή η μέρα για τον Ολυμπιακό και συντέλεσε κάπως και η αμυντική λειτουργία του Θρασύβουλου. Αλλά ανάμεσα στις τρεις μεγάλες ομάδες δεν μπορώ να πω, με ένα παιχνίδι που είδα. Για να είναι εκεί που είναι πάει να πει πως είναι καλύτερος και έχει μια σταθερότητα σαν ομάδα, μεγαλύτερη από τις άλλες δύο".










TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ