ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Tσιώλης: "Δύσκολη εποχή για την ομάδα μας"

Tσιώλης: "Δύσκολη εποχή για την ομάδα μας"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως ο ΠΑΣ καλείται να δει τα προβλήματά του μετά την ήττα στην Κομοτηνή και χαρακτήρισε καθοριστικό το ματς που ακολουθεί με τον Εργοτέλη.

"Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη του, αρχικά, και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αφού για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μείναμε με 10 παίκτες και δεχθήκαμε γκολ με πέναλτι.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως να μπαίναμε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, αν σκοράραμε στη φάση του Κάσες. Ήρθε και η δεύτερη αποβολή και πλέον τα λεπτά μέχρι το τέλος ήταν διαδικαστικά.

Είναι μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βελτιωθούμε και να δούμε τα προβλήματά μας. Πλέον, είναι καθοριστικό το ματς με τον Εργοτέλη", δήλωσε αρχικά ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον Πανθρακικό.

Για το αν θεωρεί αναγκαία τη μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: "Πάντα είναι αναγκαία η ενίσχυση, αλλά το θέμα είναι αν μπορούν να βρεθούν αυτήν την περίοδο έτοιμοι παίκτες, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για την εικόνα του αγώνα μέχρι τη φάση του πέναλτι, όταν κι έγινε το 1-0 τόνισε: "Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος, κυριαρχούσε στο γήπεδο μέχρι τη φάση του πέναλτι, είχε ευκαιρίες, απλά σε εκείνο το χρονικό σημείο είχε αρχίσει να αντιδρά η ομάδα κι ίσως, αν δε γινόταν το πέναλτι, να ήταν διαφορετικό τα ματς στη συνέχεια".

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού στο φετινό πρωτάθλημα σχολίασε: "Ο Πανθρακικός αρχίζει και καθιερώνεται στη Σούπερ Λιγκ. Χρειάζεται το ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιες ομάδες, υγιείς, απλά θα περίμενα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και νομίζω ότι θα πρέπει να υποστηριχθεί περισσότερο από τους οπαδούς του. Μακάρι να μπορέσει να καθιερωθεί ο Πανθρακικό στη μεγάλη κατηγορία".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ