ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Δίκαιο αποτέλεσμα"

Τσιώλης: "Δίκαιο αποτέλεσμα"
Σάκης Τσιώλης INTIME SPORTS

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι αρκετά κλειστό, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης

Το 0-0 με τον Λεβαδειακό ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, όπως τόνισε μετά το ματς ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης.

Επίσης τόνισε πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν τον προβλημάτισε, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με την Βέροια.

Ο Σάκης Τσιώλης είπε χαρακτηριστικά για την αναμέτρηση:

" Δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το ματς, ο Αστέρας προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με το Ναβάρο, τον Ντε Μπλάσις, τον Περόνε, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δε κάναμε γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε πιο κλειστό ακόμα. Δε βρήκαμε τους κατάλληλους χώρους, είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Σανκαρέ όπου δυστυχώς δεν σκοράραμε.

Θεωρώ ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Η Λιβαδειά πίεσε, σε μια δυο στημένες έφτασε κοντά στο γκολ, Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί καμιά ομάδα, ούτε μας που θέλουμε να ανέβουμε θέσεις, ούτε το Λεβαδειακό που ήθελε τους βαθμούς.

Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές. Προσπάθησαν να παίξουν, δε με προβλημάτισε τόσο η σημερινή εικόνα όσο αυτή που είχαμε στο πρώτο μέρος με τη Βέροια. Σήμερα ήταν ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, κλειστό όπως είπα το δεύτερο μέρος.

Εύχομαι καλή τύχη στο Λεβαδειακό, είναι μια ομάδα που έχω περάσει από δω και εύχομαι να ανέβει βαθμολογικά".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ