ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συγκομιδή μας"

Τσιώλης: "Απόλυτα ικανοποιημένοι με τη συγκομιδή μας"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη φετινή συγκομιδή του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως πλέον το μυαλό όλων είναι στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ ευχήθηκε στον ΟΦΗ να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία του στη Superleague πήρε φέτος ο Αστέρας Τρίπολης, γεγονός που αναμενόμενα τον έκανε να εκφράσει την ευχαρίστησή του.

Μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Έλληνας τεχνικός έκανε τον πρώτο απολογισμό, αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, ενώ έδωσε τα εύσημα και στον Γεωργακόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Αρχικά δήλωσε: "Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την απόδοση και τη φετινή συγκομιδή βαθμών. Πλέον κοιτάζουμε απερίσπαστοι τον αγώνα του Σαββάτου. Συγχαρητήρια στο Γεωργακόπουλο που έδειξε γιατί είναι στον Αστέρα. Μπορεί να γίνει σπουδαίος γκολκίπερ. Χωρίς αυτόν δε θα τα καταφέρναμε. Τον πιστεύω πολύ. Και ο Μπακασέτας ήταν σπουδαίος σήμερα. Έχει το γκολ και το απέδειξε απόψε.

Ο αντίπαλος βρήκε χώρους για το γκολ. Πρέπει να προβληματιστούμε από το πρώτο ημίχρονο. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί, πρέπει να βελτιωθούμε. Ο Ουρτάδο βοήθησε πολύ στο δεύτερο μέρος. Καταφέραμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες, να παράξουμε επιθετικό παιχνίδι. Μακάρι ο ΟΦΗ να λύσει τα προβλήματά του και να συνεχίσει δυνατός. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Πετράκη".

Για τη συνέχεια σε Κύπελλο και πλέι οφ, επισήμανε: "Από την Τρίτη ξεκινάμε την προετοιμασία μας για ένα μεγάλο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Το πλάνο για τη νέα σεζόν καταρτίζεται σιγά σιγά. Δε θα πρέπει να μιλήσουμε τώρα γι’ αυτό, γιατί κυνηγάμε δύο στόχους ακόμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια, καμία δυσλειτουργία. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα ασχοληθούμε με όλα τα ζητήματα ενίσχυσης της ομάδας, όταν τελειώσει η χρονιά".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ