ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη"

Τσιώλης: "Άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για κακή νοοτροπία και τόνισε πως πρέπει να αποκτηθεί οπωσδήποτε ένας ακόμα επιθετικός.

"Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι η θεωρία από την πράξη έχει απόσταση. Η θεωρία έλεγε ότι ο Αστέρας δεν θα είχε πρόβλημα. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ αδικείται. Είχε πάθος. Αν μια ομάδα με ενθουσιασμό πάρει προβάδισμα έχεις πρόβλημα. ΑΕΚ είναι η ιστορία, η φανέλα και ο κόσμος.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αυτά. Εύχομαι να είναι η ΑΕΚ δυνατή. Το έχουμε ανάγκη αυτό εμείς οι ποδοσφαιράνθρωποι. Να τη δούμε ψηλά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Αστέρα.

Για την εμφάνιση της ομάδας, είπε: " Μια σημαντική νίκη για εμάς. Μπορούμε να έχουμε μια δικαιολογία λόγω της ζέστης. Περιμέναμε να δούμε την ΑΕΚ και χάσαμε μέτρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μας έχει δυνατότητες να είναι στις ομάδες που θα παλέψουν για μια από τις πρώτες θέσεις."

Για το αν θα γίνουν μεταγραφες, τόνισε: "Όταν λείπει ο Περόνε έχουμε πρόβλημα. Θέλαμε τον Εμάνουελ στην ομάδα. Είναι ο παίκτης που πίσω του κινείται όλη η ομάδα μας. Ο Μπακασέτας έκανε προσπάθεια αλλά είναι δύσκολο να ανταποκριθεί όπως ο Περόνε. Πρέπει να βρούμε έναν επιθετικό που να αντικαθιστά τον Περόνε, όταν δεν θα μπορεί να παίζει ο Αργεντινός."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ