ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: Το πανηγυρικό ποστάρισμά του με όπλο την... ασπίδα

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Community Shield κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 30 Ιουλίου 2022
Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Community Shield κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 30 Ιουλίου 2022 @2022 LEILA COKER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε την κατάκτηση του Community Shield επικρατώντας 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι και ο Κώστας Τσιμίκας το γιόρτασε με την ψυχή του, δημοσιεύοντας μία photo στη σελίδα του στο Instagram όπου είναι έτοιμος για μάχη.

Μετά από την κατάκτηση του League Cup και του FA Cup ο Κώστας Τσιμίκας έχει πλέον στη συλλογή του και τρίτο τρόπαιο ως παίκτης της Λίβερπουλ, αυτό του Community Shield, που το κατέκτησαν οι κόκκινοι το βράδυ του Σαββάτου (30/7) νικώντας 3-1 την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, στο Λέστερ.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ ήταν εκτός αποστολής από το συγκεκριμένο ματς όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να χαρεί και με το παραπάνω για την επιτυχία της ομάδας του. Ήταν άλλωστε στην πρώτη θέση στην ομαδική φωτογραφία με το τρόπαιο ενώ λίγο αργότερα φρόντισε να βγάλει και μία ξεχωριστή photo με την ασπίδα στα χέρια του, με τον Τσιμίκα να παίρνει πολεμική στάση και να δημοσιεύει τη φωτογραφία στο Instagram με το εξής σχόλιο: "Ο μεγάλος Scouser, 3η σεζόν, 1ο επεισόδιο".

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα αργότερα ανέβασε και ένα video στο instastory όπου έδειχνε με καμάρι το μετάλλιο που πήρε, σε ένα ματς που το αποτέλεσμά του επιτρέπει στην Λίβερπουλ να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην κούρσα της φετινής Premier League.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ