ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: "Θα κοιτάζω το βραβείο να θυμάμαι πως με τη σκληρή δουλειά πετυχαίνεις τα πάντα"

Τσιμίκας: "Θα κοιτάζω το βραβείο να θυμάμαι πως με τη σκληρή δουλειά πετυχαίνεις τα πάντα"
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League αναφέρθηκε στο βραβείο του man of the match και στη Βιγιαρεάλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας έβγαλε δύο ασίστ στην ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα με 3-3, όπου οι Reds πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League. Ο Έλληνας μπακ, ο οποίος αναδείχθηκε player of the match, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα πως τα ματς με τη Βιγιαρεάλ χρειάζονται το 100% της συγκέντρωσης.

"Αυτό το βραβείο είναι απόδειξη της δουλειάς μου στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Χωρίς τους συμπαίκτες δεν θα ήταν το ίδιο. Δεν είναι δικό μου το βραβείο αλλά όλης της ομάδας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, μας αξίζει αυτή η νίκη. Η Βιγιαρεάλ είναι δύσκολος αντίπαλος, απέκλεισε την Μπάγερν απ' τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο, θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι" ανέφερε ο Τσιμίκας.

Όσο για το βραβείο του δήλωσε: "Θα πάρω το βραβείο σπίτι μου, να το κοιτάζω κάθε πρωί όταν ξυπνάω και να θυμάμαι πως με την σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις τα πάντα".

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ