ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: "Μόνο στο Άνφιλντ! Καλά Χριστούγεννα Κόκκινοι"

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λέστερ, βοήθησε την ομάδα του να πανηγυρίσει την πρόκριση στους "4" του League Cup και με ανάρτηση μετά το φινάλε του αγώνα τόνισε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο Άνφιλντ.

Σε μία απίστευτη αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα, που η αγωνία χτύπησε κόκκινο, η Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 3-3 στο 90+5' με τον Μιναμίνο κόντρα στη Λέστερ, οδηγώντας το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup επικρατώντας 5-4 των αλεπούδων.

Ο Γερμανός κόουτς επέλεξε να παρατάξει τους Κόκκινους με τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 80' Μάλιστα, το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ ξεκίνησε από σέντρα του Έλληνα διεθνή από τα αριστερά, με τον Νέκο Γουίλιαμς να τροφοδοτεί με κεφαλιά τον Φιρμίνο, ο οποίος έστρωσε στον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν για να σουτάρει και να μειώσει σε 2-1.

Μετά το εντυπωσιακό παιχνίδι, ο Τσιμίκας με ανάρτησή του στα social media τόνισε πως αυτά συμβαίνουν μόνο στο Άνφιλντ, ενώ ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα στους φίλους της ομάδας.

"Μόνο στο Άνφιλντ! Καλά Χριστούγεννα Κόκκινοι", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ