ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσιμίκας για τους Βιετναμέζους φίλους της Λίβερπουλ: "Με κάλεσαν στο Βιετνάμ και θα είναι όλα πληρωμένα"

Ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο | 9 Ιουνίου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας στον αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο | 9 Ιουνίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Κύπρο αναφέρθηκε στη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και στην παρουσία φίλων της Λίβερπουλ από το Βιετνάμ στο Πανθεσσαλικό για να τον δουν από κοντά.

Ο Κώστας Τσιμίκας πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση με την Εθνική Ελλάδας στη νίκη επί της Κύπρου με 3-0 στο οποίο ο Έλληνας μπακ της Λίβερπουλ είδε στις εξέδρες και δύο φίλους των ρεντς από το Βιετνάμ να βρίσκονται στο γήπεδο για πάρτι του ενώ μάλιστα του έδωσαν και ένα γράμμα.

Ο Τσιμίκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και στην παρουσία φίλων της Λίβερπουλ από το Βιετνάμ στο Πανθεσσαλικό για να τον δουν από κοντά.

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά δεν έχω κάτι άλλο να πω έχουμε ρίξει σκληρή δουλειά αυτές τις μέρες, τίποτα δεν μας σταμαστά να κάνουμε το ίδιο και την Κυριακή κόντρα στο Κόσοβο και μετά να συγκεντρωθούμε στις διακοπές μας".

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο του Βόλου:

"Αυτό θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε ματς. Αυτή είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, αυτή είναι η Ελλάδα μας. Θέλουμε ακόμα περισσότερο κόσμο την Κυριακή, θα πάμε να νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι".

Για το ποιο είναι το μυστικό:

"Είμαστε σαν οικογένεια, ο καθένας δίνει τα πάντα για τον άλλο. Αυτό είναι το βασικό συστατικό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί πανηγυρίζουμε".

Για την παρουσία φίλων της Λίβερπουλ από το Βιετνάμ στο γήπεδο για χάρη του και το γράμμα που του έδωσαν:

"Το άνοιξα και έλεγε πως όταν πάω στο Βιετνάμ είναι όλα πληρωμένα απ' αυτούς. Με χαροποιεί, μου δίνει έξτρα κίνητρο είναι κάτι μεγάλο η Λίβερπουλ. Αγαπώ την ομάδα τη Λίβερπουλ και την Εθνική Ελλάδας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ