ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Τσιμίκας: "Φέτος αισθάνομαι πιο σημαντικός"

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ PHOTO CREDITS: CREDIT: DPPI/AFP/VISUALHELLAS.GR

Ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ παραδέχθηκε ότι φέτος αισθάνεται πιο σημαντικός και πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ουσιαστικά, εν αντιθέσει με την περσινή σεζόν που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και τον κορονοϊό.

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε στο Άνφιλντ με 2-0 της Ατλέτικο στο Champions League, ωστόσο θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ απέναντι στους "¨ροχιμπλάνκος" αν εκμεταλλευόταν τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα των Reds.

Ο 25χρονος Έλληνας μπακ πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση σερβίροντας δις στον Ντιόγκο Ζότα από τα αριστερά. Στην πρώτη τελική όμως, ο Όμπλακ απέκρουσε, ενώ η δεύτερη κατέληξε λίγο άουτ. Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του αγγλικού συλλόγου τόνισε πως φέτος αισθάνεται πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και νιώθει σημαντικός σε αντίθεση με την περσινή σεζόν.

"Είμαστε χαρούμενοι, όλοι έδωσαν τα πάντα. Ήταν μια απίστευτη βραδιά για όλους. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι για μια ακόμη βραδιά ήταν καταπληκτικοί. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς. Τελείωσε τώρα, εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση.

Αλλά είμαστε η Λίβερπουλ και παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και ακριβώς αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα ματς. Θα παίξουμε και θέλουμε να κερδίσουμε. Γι' αυτό δουλέψαμε. Δείξαμε σε κάθε παιχνίδι ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Το κάναμε και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, μόνο για να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε με αυτό", δήλωσε ο Έλληνας διεθνής ακραίος αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

"Ναι, φυσικά τώρα νιώθω πιο σημαντικός. Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς. Αλλά φέτος ξεκίνησα τη σεζόν με την ομάδα, έκανα όλη την προετοιμασία. Πέρυσι δεν το έκανα. Τώρα περιμένω τα επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστώ για να είμαι έτοιμος".

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ