ΠΑΟΚ

Τσιγγάρας: "Θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Ο Χάρης Τσιγγάρας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα για τους ομίλους του Europa League.
Ο Χάρης Τσιγγάρας στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος δηλώνει ο Χάρης Τσιγγάρας για το σημερινό (19:30) ντέρμπι στο "Καραϊσκάκης" που θεωρεί πάντως ότι δεν έχει καμία σχέση με τον επερχόμενο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Χάρης Τσιγγάρας αναμένεται να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, αντί του τιμωρημένου Σβαμπ, στο σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος δηλώνει έτοιμος να παίξει σε ένα ντέρμπι που όπως τονίζει μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον τελικό του κυπέλλου αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο μέσος του Δικεφάλου:

Για το ενδεχόμενο να πάρει ακόμη και θέση βασικού: "Είμαι έτοιμος, πάντα δίνω το 100%".

Για την ενεργοποίηση του Λύρατζη: "Είναι πολύ καλό για μας. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε έναν άνθρωπο (σσ: τον Πάμπλο Γκαρσία) που μας εμπιστεύεται. Προσπαθούμε να τον δικαιώσουμε σε κάθε ευκαιρία, βελτιωνόμαστε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

Για την αλλαγή «προσώπου» της ομάδας: "Δεν άλλαξαν πολλά, σίγουρα ο σχηματισμός. Το πιστεύαμε, γίναμε πιο τυχεροί και βγαίνει η δουλειά που κάναμε τόσο καιρό".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πώς το περιμένει: "Είναι κάτι μεμονωμένο, εντελώς διαφορετικό, καμία σχέση με τον τελικό. Θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ