ΠΑΟΚ

Τσιγγάρας: "Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχουμε κάνει"

Ο Χάρης Τσιγγάρας στην αναμέτρηση με τη Γάνδη
Ο Χάρης Τσιγγάρας στην αναμέτρηση με τη Γάνδη EUROKINISSI SPORTS

Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας δήλωσε στην COSMOTE TV ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος είναι συγκάτοικός του.

Ο Χάρης Τσιγγάρας σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της ιστορικής αναμέτρησης για τον ΠΑΟΚ, κόντρα στη Γάνδη, μίλησε για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, του οποίου τη φανέλα φόρεσε (και) στους πανηγυρισμούς, εξηγώντας ότι οι δυό τους μένουν στο ίδιο δωμάτιο στις αποστολές και ότι τον περιμένουν πίσω.

Ως προς την πρόκριση που πέτυχε ο Δικέφαλος τόνισε ότι σταδιακά άρχισε να συνειδητοποιεί τι πέτυχαν, αλλά και ότι ανταπεξήλθαν καλά στην πίεση των Βέλγων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιγγάρας στην COSMOTE TV: Για τη φανέλα που φοράει με το όνομα του Μιχαηλίδη: "Η φανέλα είναι για το δωμάτιο μου, για τον αδερφό μου. Εύχομαι να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς όπως έχω πει και στον ίδιο. Τον περιμένουμε πίσω".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν περίμεναν την πίεση που δέχθηκαν: "Δείξαμε χαρακτήρα, δεχθήκαμε πίεση αλλά τα καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνιδι. Ξέραμε τι σύστημα παίζουν, γνωρίζαμε πως θέλουν τη νίκη. Δεχθήκαμε πολύ πίεση αλλά το κρατήσαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι".

Αναφορικά με τον κόσμο που πήγε στο Βέλγιο: "Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα. Τους ευχαριστούμε, χαιρόμαστε να τους έχουμε στο πλευρό μας".

Για την πρόκριση που πέτυχαν κόντρα στη Γάνδη: "Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχουμε κάνει. Αρχίζω και το συνειδητοποιώ σιγά σιγά".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ