ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι: Θέλει να κάνει το μπαμ με Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουντινέζε για το Κύπελλο Ιταλίας
Ο Πάουλο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουντινέζε για το Κύπελλο Ιταλίας FABIO FERRARI/LAPRESS VIA AP

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δυσκολεύεται να βρει χώρο στην Γιουβέντους επί τεχνικής ηγεσίας του Αντρέα Πίρλο και η Τσέλσι επιχειρεί να το εκμεταλλευτεί για να ντύσει στα μπλε τον Αργεντινό επιθετικό, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μετράει ήδη πέντε χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους και το συμβόλαιό του μαζί της έχει ισχύ μέχρι το 2022, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός οι δύο πλευρές να διακόψουν νωρίτερα τη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού στράικερ, ορμώμενη από το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής με τους μπιανκονέρι αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης αλλά και έχοντας χάσει έδαφος σε σχέση με τους άλλους επιθετικούς του συλλόγου όσον αφορά στις προτιμήσεις του Αντρέα Πίρλο.

Το γεγονός μάλιστα πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της βέκια σινιόρα και του 26χρονου στράικερ για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν μείνει στάσιμες εδώ και καιρό επιτρέπει στους Λονδρέζους να ελπίζουν, από τη στιγμή που η τιμή του δεν φαντάζει απαγορευτική για το βαλάντιό τους.

Αυτή τη στιγμή ο Ντιμπάλα κοστολογείται γύρω στις 72.000.000 λίρες, με τους μπλε να έχουν ήδη ξοδέψει 240.000.000 λίρες για την ενίσχυσή τους στην τελευταία μεταγραφική περίοδο και να είναι αποφασισμένοι για μία ακόμα ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ τους μετά από την απόκτηση επιθετικών κλάσης όπως οι Βέρνερ, Ζιγές και Χάβερτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ