ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Τέλος κι ο Πετρ Τσεχ

Ο πρώην κίπερ και τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ | 29 Αυγούστου 2019
Ο πρώην κίπερ και τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ | 29 Αυγούστου 2019 @2019 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο τεχνικός σύμβουλος Πετρ Τσεχ είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από την Τσέλσι, μετά την αλλαγή ιδιοκτήσιας της ομάδας, η οποία πέρασε στα χέρια του Τοντ Μπόλι. Είχαν ήδη ανακοινωθεί οι αποχωρήσεις του Μπρους Μπακ, προέδρου της ομάδας, και της Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, εκτελεστικής διευθύντριας.

Ο Πετρ Τσεχ, πρώην τερματοφύλακας και νυν τεχνικός σύμβουλος θα είναι ο τρίτος που αποχωρεί από την Τσέλσι, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόλι. Είχαν ήδη ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες οι αποχωρήσεις του Μπρους Μπακ, προέδρου της ομάδας, και της Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, εκτελεστικής διευθύντριας.

Ο πρώην διεθνής Τσέχος, που είχε αγωνιστεί και με την φανέλα των Μπλε το διάστημα 2004-2015, επέστρεψε στο λονδρέζικο σύλλογο το 2019, μετά την αποχώρησή του από την δράση, ως τεχνικός σύμβουλος.

Παρά την προσπάθεια του Μπόλι να τον κρατήσει στην ομάδα λόγω των γνώσεών του στο κομμάτι των μεταγραφών, ο ίδιος δεν θέλησε να συνεχίσει, και αποφάσισε να προχωρήσει την καριέρα του.

Ήταν τεράστιο προνόμιο να παίξω αυτόν τον ρόλο στην Τσέλσι τα τελευταία τρία χρόνια. Με τον σύλλογο υπό νέα ιδιοκτησία, νιώθω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Είμαι ευχαριστημένος που ο σύλλογος βρίσκεται τώρα σε εξαιρετική θέση με τους νέους ιδιοκτήτες και είμαι σίγουρος για τη μελλοντική του επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

Το πρωί της Δευτέρας (27/6), ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας των δύο πλευρών, που θα γίνει στις 30 Ιουνίου, με την ομάδα των Μπλε να τον ευχαριστούν για την βοήθειά του και να του εύχονται τα καλύτερα.

"Κατανοούμε την απόφασή του να αποχωρήσει και τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του ως σύμβουλος και τη δέσμευσή του στον σύλλογο και στην κοινότητά μας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ