ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Η Μπράιτον διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει να δώσει τον Κουκουρέγια

Ο Μαρκ Κουκουρέγια με τη φανέλα της Μπράιτον
Ο Μαρκ Κουκουρέγια με τη φανέλα της Μπράιτον © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Μπράιτον για τον Μαρκ Κουκουρέγια για περίπου 60 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα Μέσα, με την ομάδα του Ισπανού μπακ να διαψεύδει τις φήμες περί συμφωνίας.

Μετά από έναν χρόνο στην Μπράιτον, ο Μαρκ Κουκουρέγια είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού εκτός απροόπτου θα μετακομίσει στην Τσέλσι.

Οι μπλε είχαν δώσει αρχικά τα χέρια με τον 24χρονο Ισπανό, όμως σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο την Τετάρτη (3/8) ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Μπράιτον, η οποία αναμένεται να βάλει στα ταμεία της από την παραχώρησή του περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Ο Κουκουρέγια θα ταξιδέψει το πρωί της Πέμπτης (4/8) στο Λονδίνο για να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του με την Τσέλσι, που θα έχει διάρκεια έξι ετών.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα διέψευσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με οποιονδήποτε σύλλογο για τον Ισπανό μπακ.

Την περσινή σεζόν ο Κουκουρέγια έπαιξε συνολικά 39 φορές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ. Η Μπράιτον τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2021 από τη Χετάφε, αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2026.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ