ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι: Στο στόχαστρό της και ο Ντοναρούμα

AC Milan's goalkeeper Gianluigi Donnarumma gestures during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca)
AC Milan's goalkeeper Gianluigi Donnarumma gestures during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Η Τσέλσι παρακολουθεί την πορεία των επαφών του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με την Μίλαν και στην περίπτωση που δεν τα βρουν οι δύο πλευρές θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Μπορεί να έχει τον Κέπα, μπορεί να απέκτησε τον Μεντί, όμως η Τσέλσι συνεχίζει να ψάχνει για βασικό τερματοφύλακα. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Για αυτό το λόγο έχει στην κορυφή της λίστας της μία ξεχωριστή περίπτωση. Αναφερόμαστε στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα το συμβόλαιο του οποίου με την Μίλαν ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Σε πρόσφατες δηώσεις του ο Πάολο Μαλντίνι χαρακτήρισε τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο και εξέφρασε την άποψη πως η Μίλαν οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί για τον κρατήσει στο Σαν Σίρο.

Μόνο που ακόμα οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει και έτσι οι μνηστήρες ολοένα και αυξάνονται. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Τσέλσι η οποία φυσικά και δεν θα έλεγε όχι στον Ντοναρούμα εφόσον αυτός ήταν ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ