ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Στα υπόψιν ο Τζίτζιο Ντοναρούμα

AC Milan's goalkeeper Gianluigi Donnarumma gestures during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca)
AC Milan's goalkeeper Gianluigi Donnarumma gestures during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Η Γιουβέντους έχει στα ραντάρ της τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, καθώς οι διαπραγματεύσεις του Ιταλού τερματοφύλακα με την Μίλαν για ανανέωση του συμβολαίου του είναι στάσιμες, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του 21χρονου.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας Τζίτζιο Ντοναρούμα είναι σε συζητήσεις με τη Μίλαν για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το 2021. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε στασιμότητα, καθώς ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα ζητάει για τον πελάτη του, πενταετές συμβόλαιο ετήσιες αποδοχές 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Μιλανέζοι.

Κι εδώ έρχεται η Γιουβέντους η οποία είναι σε επαφή με τον Ιταλό ατζέντη του 21χρονου διεθνή, σύμφωνα με τον Αλφρέντο Πεντουλά. Οι διοικούντες της "Μεγάλης Κυρίας" θέλουν να τον κάνουν δικό τους ως ελεύθερο, ενώ είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα που ζητάει ο Ντοναρούμα, τον οποίο προορίζουν ως αντικαταστάτη του Στσέζνι.

Για να προχωρήσει η υπόθεση πρέπει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ροσσονέρι.

Photo Credits: AP Photo/Riccardo De Luca

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ