ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ ενδιαφέρεται να αγοράσει τους "μπλε"

Ο Μάρτιν Μπρόουτον στο High Court του Λονδίνου
Ο Μάρτιν Μπρόουτον στο High Court του Λονδίνου @ 2010 ALASTAIR / GRANT / AP IMAGES

Ο πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ και δηλωμένος φίλος της Τσέλσι, Μάρτιν Μπρόουτον, ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των "μπλε" από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο 74χρονος Άγγλος επιχειρηματίας Σερ Μάρτιν Μπρόουτον μπήκε στη λίστα με τους υποψήφιους αγοραστές της Τσέλσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όπως αναφέρει το αγγλικό δίκτυο "Sky".

Ο Μπρόουτον έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με άλλους επιχειρηματίες προκειμένου να τον υποστηρίξουν στην πρότασή του για την αγορά των "μπλε", με τις ευλογίες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Φυσικά σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μπρόουτον υπήρξε ο "δίαυλος επικοινωνίας" για τις προτάσεις του Τοντ Μπέλι, συνιδιοκτήτη της ομάδας baseball, LA Dodgers και του Τζος Χάρις, μετόχου των Φιλαδέλφεια Σίξερς, με τον ίδιο να παίρνει ρόλο στην επόμενη ημέρα της ομάδας, αν προχωρήσει κάποια από αυτές τις προτάσεις.

Ο πρώην πρόεδρος της British Airways, είναι δηλωμένος οπαδός της Τσέλσι, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε πρόεδρος της Λίβερπουλ. Μάλιστα κατάφερε να γλιτώσει τους "Reds" από τη χρεοκοπία το 2010, σε μια δικαστική διαμάχη, ενώ συνέδραμε στη μεταβίβαση της Λίβερπουλ, στους τρέχοντες ιδιοκτήτες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ