ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Προχωράει η εξαγορά των μετοχών από τον Τοντ Μπόλι, προς επίλυση τα νομικά κολλήματα

Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ | 7 Μαΐου 2022
Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Γουλβς στο Στάμφορντ Μπριτζ | 7 Μαΐου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η εξαγορά της Τσέλσι από τον Τοντ Μπόλι φαίνεται να προχωράει κανονικά, καθώς τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τείνουν να επιλυθούν.

Τα νομικά κολλήματα για τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς προς τον Τοντ Μπόλι φαίνεται πώς έχουν ξεπεραστεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Η Τσέλσι θα μπει σε νέα εποχή, καθώς ο Μάικ Πένροουζ, που είναι εκ των ιθυνόντων της Unicef, ανέφερε ότι ο Ρώσος μεγιστάνας δεν θα έχει κέρδος από τη συμφωνία και τα χρήματα αυτά, που θα δώσει ο Μπόλι θα πάνε για τη στήριξη της Ουκρανίας.

Η αγγλική κυβέρνηση, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα έχει δώσει ότι είναι έτοιμη να εγκρίνει τη μεταβίβαση των μετοχών, χρησιμοποιώντας το εγχείρημα που ξεκίνησε ο Αμράμοβιτς υπέρ της Ουκρανίας, αρκεί τα χρήματα να είναι σε λογαριασμό μεσεγγύησης και να υπάρχει διαρκής έλεγχος των χρημάτων και να μην έχει ο Αμπράμοβιτς κάποιο όφελος.

Ο Πένροουζ έχει καταθέσει ένα έγγραφο στην κυβέρνηση, όπου υπογραμμίζει τα σχέδια για τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική φιλανθρωπία που έχει να κάνει με πολεμική διαμάχη.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ