ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Οπαδοί της τραγούδησαν υπέρ του Μουρίνιο στο ματς με την Μπρέντφορντ

Roma's head coach Jose Mourinho stands on the field during a warm up prior to the start of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Roma's head coach Jose Mourinho stands on the field during a warm up prior to the start of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Denes Erdos) AP PHOTO / DENES ERDOS

Η Τσέλσι συνεχίζει να απογοητεύει τη φετινή σεζόν και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μόνο άβολα δεν αισθάνεται στον πάγκο, με φανς των Λονδρέζων να τραγουδούν υπέρ του Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με την Μπρέντφορντ.

Η Τσέλσι έχασε το τρόπαιο του League Cup από την Λίβερπουλ και μπορεί να κρατάει ακόμη ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης ούσα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο στην Premier League δεν λέει να βάλει φρένο στην αποκαρδιωτική πορεία της.

Το απόγευμα του Σαββάτου (02-03) δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι ούτε στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την Μπρέντφορντ, με τους μπλε να καταφέρνουν να σώσουν τον βαθμό λίγο πριν το φινάλε (2-2) και να μένουν κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα από τα 26 ματς που έχει βρεθεί στον πάγκο τους ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχουν πάρει τη νίκη μόνο στα 10 εξ αυτών, με τον Αργεντινό να αισθάνεται ιδιαιτέρως άβολα κατά τη διάρκεια του ματς ακούγοντας σύνθημα για... άλλον προπονητή.

Όχι μάλιστα για οποιονδήποτε αλλά για τον Ζοζέ Μουρίνιο, με οπαδούς της Τσέλσι που παρακολουθούσαν το ματς από τις εξέδρες του γηπέδου της Μπρέντφορντ να τραγουδούν ρυθμικά το όνομα του "Special One", στέλνοντας και ένα μήνυμα προς τη διοίκηση με δεδομένο πως ο Πορτογάλος δεν έχει ομάδα αυτή την περίοδο...

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ