ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σίλβα επαναπατρίζεται για χάρη της Φλουμινένσε

Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Γουλβς
Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς της Premier League κόντρα στην Γουλβς @2024 DAVE SHOPLAND/AP IMAGES

Ο Τιάγκο Σίλβα δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι και ετοιμάζεται για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με την ιστοσελίδα "Goal.com" να αποκαλύπτει πως ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Φλουμινένσε.

Ο Τιάγκο Σίλβα κλείνει φέτος μία τετραετία ως κάτοικος δυτικού Λονδίνου με τη φανέλα της Τσέλσι, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτοί οι μήνες που διανύουμε θα είναι οι τελευταίοι της παρουσίας του στην Premier League.

Και αυτό γιατί έχει αποφασίσει να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τους μπλε του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Goal.com" να αποκαλύπτει πως ο 39χρονος ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Φλουμινένσε για να αγωνιστεί σε εκείνη από τη νέα σεζόν.

Βασική αιτία της απόφασής του για αλλαγή περιβάλλοντας ήταν η επιθυμία του να γυρίσει στα πάτρια εδάφη, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της "Φλου" αλλά και στη διοίκηση που περιμένει πώς και πώς για να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται πως η Φλουμινένσε ήταν η ομάδα μέσω της οποίας έγινε γνωστός στην εκκίνηση της καριέρας του ο Τιάγκο Σίλβα, αφού αγωνίστηκε σε εκείνη από το 2007 μέχρι το 2009, οπότε και πήρε μεταγραφή στην Μίλαν.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ