ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ταξιδεύει στο Λονδίνο εντός της εβδομάδας για να υπογράψει μέχρι το 2026

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ανζέ | 20 Απριλίου 2022
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Παρί σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ανζέ | 20 Απριλίου 2022 @2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αναμένεται να ταξιδέψει εντός της εβδομάδας στο Λονδίνο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην Τσέλσι, το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Έτοιμος να επιστρέψει στο Λονδίνο είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ύστερα από την πενταετή παρουσία του στην Τότεναμ, καθώς είναι ο εκλεκτός της Τσέλσι.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Αργεντινός τεχνικός να ταξιδέψει στο Νησί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ποτσετίνο, που δεν ανέλαβε κάποια ομάδα τη φετινή σεζόν μένοντας εκτός πάγκων μετά την απόλυσή του από την Παρί, θα είναι ο πέμπτος προπονητής της εποχής Τοντ Μπόλι.

Έχουν προηγηθεί οι Φρανκ Λάμπαρντ, Τόμας Τούχελ, Γκράχαμ Πότερ και ο υπηρεσιακός Μπρούνο (μέχρι να αναλάβει ξανά υπηρεσιακός ο Λάμπαρντ).

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ