ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Νικ Κάντι αύξησε την προσφορά για την εξαγορά πολύ πάνω από 2,4 δισ. ευρώ

Τσέλσι: Ο Νικ Κάντι αύξησε την προσφορά για την εξαγορά πολύ πάνω από 2,4 δισ. ευρώ
Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς 2011 SANG TAN / ASSOCIATED PRESS

Ο Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων, Νικ Κάντι, αύξησε την προσφορά για την Τσέλσι πολύ παραπάνω από τα 2,4 δις ευρώ, που ήταν η πρώτη, βάζοντας "φωτιά" στη μάχη για την εξαγορά του αγγλικού συλλόγου.

Ο Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων και υποστηρικτής της Τσέλσι από παιδί, Νικ Κάντι, βρίσκεται ανάμεσα στους πιθανούς αγοραστές του αγγλικού συλλόγου.

Στο κεντρικό μέρος του σχεδίου της πρότασης Κάντι, είναι η πρόθεσή του να προσφέρει μια θέση στους φιλάθλους στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Βρετανός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους χρηματοδότες για να συμμετάσχουν στην προσφορά του πριν από την προθεσμία για την υποβολή των προσφορών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sky Sports ο Κάντι, ο οποίος αρχικά προσέφερε περίπου 2,4 δις ευρώ, βελτίωσε την προσφορά του κατά πολύ, μετά την είσοδο στο παιχνίδι της εξαγοράς ενός μεγάλου κορεατικού ιδρύματος.

"Παραμένει μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή για να επιστρέψουμε το ποδόσφαιρο στους οπαδούς και να τους βάλουμε στο επίκεντρο των λειτουργιών και της στρατηγικής της Τσέλσι. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την απίστευτη κληρονομιά του συλλόγου και την προώθηση της συμμετοχής της κοινότητας και μπορούμε να παρέχουμε την οικονομική σταθερότητα για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου στην παγκόσμια σκηνή", ανέφερε ο Κάντι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ