ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Νάγκελσμαν βγήκε έξω από τη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο των μπλε

Τσέλσι: Ο Νάγκελσμαν βγήκε έξω από τη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο των μπλε
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η κούρσα των υποψηφίων για τη θέση του προπονητή στην Τσέλσι είναι πλέον μικρότερη κατά ένα άτομο, με τον Ιταλό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως βγήκε έξω από αυτήν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Οι Τόμας Τούχελ, Γκρέιαμ Πότερ, Μπρούνο Σάλτορ και Φρανκ Λάμπαρντ έχουν ήδη κάτσει στον πάγκο της Τσέλσι τη φετινή σεζόν, με τον κατάλογο των προπονητών των μπλε στην μετά-Αμπράμοβιτς εποχή να αναμένεται να μεγαλώσει πολύ σύντομα.

Και αυτό γιατί ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει ρόλο υπηρεσιακού μέχρι το φινάλε της σεζόν και δεν έχει ελπίδες να κρατήσει τη θέση του (μετράει άλλωστε 4 ήττες στους ισάριθμους πρώτους αγώνες του στον πάγκο, αρνητικό ρεκόρ στα 118 χρόνια ιστορίας της Τσέλσι), με τον Τοντ Μπόλι και τους συνεργάτες του να έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό το... casting για να βρουν τον κατάλληλο που θα αναλάβει τα ηνία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι πρότινος, οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Βενσάν Κομπανί και ένας ακόμα προπονητής, του οποίου η ταυτότητα δεν είχε διαρρεύσει, αποτελούσαν τη λίστα των τεσσάρων βασικών υποψηφίων, ωστόσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η λίστα είναι πλέον μικρότερη.

Και αυτό γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται σε εκείνη ο Νάγκελσμαν, με τον Γερμανό προπονητή -ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν πριν από έναν μήνα- να παίρνει μέρος σε συζητήσεις με διοικούντες την Τσέλσι αλλά να αποφασίζει τελικά να μείνει εκτός διεκδίκησης της θέσης.

Αιτία το ότι υπήρχαν κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους της Τσέλσι σε σημαντικά ζητήματα, με τον έγκριτο Ιταλό ρεπόρτερ να αναφέρει επίσης ότι εκτός της κούρσας είναι πλέον και ο Λουίς Ενρίκε, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αντίστοιχα να είναι πάντα ψηλά στη λίστα των Λονδρέζων.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ